View Single Post
Staro 27.03.2015., 08:23   #3749
Thermaltake
1

Datum registracije: Dec 2005
Neam pojma meni je tako ženska preko telefona rekla, sad da li je to rekla da me se više riješi jer sam doslovno svaki tjedan skoro po 1-2 puta zvao tehničku pa su mi dolazili, ali nije to bilo zvanje bezveze svaki put sam sa razlogom zvao, nikad nisam nazvao i bezveze da tehničar dođe pa da kaže sve je uredu il bezveze podesi nešto šta sam i ja mogao i takve stvari svaki put je bio ozbiljan problem ili štekanje tih par kanala ili nešto sa netom, a u tih sveukupno 6 godina su mi valjda bili ni više ni manje nego 90ak puta, mislim kakav je to provajder di ja njih moram svako malo zvat i još mi bubnu ovakvu glupost za izgovor da nemogu popravit, mislim da je to skroz neprofesionalno od njih. Nije softverski jer da je softverski bi u tih 6 godina riješili to ili bar u godinu dve, a problem je prijavljivan prije 3 možda no i prije je bio prisutan samo sam tad imao sa netom problema pa nisam mogao onda na njega se skroz koncentrirat kao kasnije kad je net valjao. Hardverski im je nešto riknulo ili je nod tolko zakrčen da jednostavno nemaju izgovor, a ako je nešto stvarno baš otišlo onda očito im je preskupo da recimo za 5 korisnika u naselju koje ima brdo stanovnika to idu mijenjat tako da ih briga dok radi radi i dok ne prijavljuje baš više korisnika sa tog područja isti problem znači gledaj da penzići recimo koji imaju b.net i dosta ljudi uopće ne primjete taj problem a prisutan je, njima je to normalno tako i nikad niti nisu zvali radi nekog problema ko mojih par susjeda recimo u ulazu, nego oni idu mene pitat....A kad se baš dogodi da se nešto zdimi i da crkne znači ono krajnje nužno nešto za mijenjat onda tek idu mijenjat, inače ko šiša tih 5 šta se žale, ako ih i ima 5 u mojem slučaju sam očito bio samo ja pa ih briga ako i odem, a dugogodišnji korisnik pa eto.

Zadnje izmijenjeno od: Thermaltake. 27.03.2015. u 08:29.
Thermaltake je offline   Reply With Quote