Citiraj:
Autor Mirkopoter
A jbg, ide to tak, i ja sam sad došao do diamond-a i odigram jednom dnevnom za first win. Trebaš si neke offline singleplayer igre sa dobrom pričom naći 
|
Yeap, polagano skidam stare RPG-ove, a mislim da ću HOMM3 HoG opet krenuti igrait.
Citiraj:
Autor Mirkopoter
Čime se ti to baviš a da raste u ovoj krizi ako se smije znat?
|
Samo ću reći da ima veze sa plinom
Što se tiče teme "kriza", ja u to ne vjerujem. Većina mojih prijatelja (ajmo reći bliskih 5) svi rade, i možda nemaju para na bacanje, ali ne žive od 1. do 1.
Većina ljudi ne želi raditi, ali žele "tražiti" posao. Čak i nakon faksa, ako im se ponudi početni posao sa 3700-4400 reći će "Ne, nisam išao bezveze na fakultet.",
iako im u tom poslu plaća nakon godine dana može biti 5000-5500, a nakon 2-3 7000+. To je problem, što većina ljudi
ne želi raditi.
Uzmimo da jedan mjesec ima 31 dan, ja od tih 31 radim 28-29 dana u prosjeku, a ostala 2 dana me opet zivkaju za posao. Trenutačno radim smjene 7:30 do 14:00, ili 14:00 do 20:00 (a popodne kada radim onda većinom ujutro radim opet, jer ne radim samo za jednu tvrtku). I ne žalim se, negdje u 11-12 mjesecu prošle godine imao sam kratko vrijeme fleksibilno radno vrijeme, tj. radim, ali nisam obavezan biti na jednom mjestu. Meni je to izvrsno, i vjerujem da ću kroz pola godine opet biti na tom režimu, ali uletavam svugdje gdje treba
Ako baš hoćeš više o ovoj temi, bolje je uvijek PM da ne idemo u offtopic