View Single Post
Staro 26.03.2015., 20:41   #63
Nezgo
Registered User

Datum registracije: Mar 2015
Hahaha, znao sam da će naći oni koji misle da sam htio zaraditi.
Iako imam daleko manje novaca od zubara nisam toliko pohlepan kao on i nije mi bio cilj zaraditi 1600 kn. Rekao sam i Adriji da ću mu poslati laptop ako misli da on može popraviti ili zamjeniti tipkovnicu negdje drugdje ali nije htio. Meni je jedini cilj bio popraviti laptop i na kraj pameti mi nije bilo da se to neda popraviti (zamjenitinova tipkovnica).
Ni sad ne plačem za lovom jer nisam na gubitku kao što pojedini ovdje misle, ali me smeta sama procedura oko garancije i ako netko misli da je takva procedura ispravna ja mu od srca želim da mu se kad tad desi moja situacija pa će drugačije pričati.
Ja sam sretan da sam dobio svoju lovu jer kakvi sve ljudi ima mogao sam dobiti ništa i nitko ne bi bio kriv jer je sve po zakonu, a ja i dalje tvrdim da nije jer ako sam imao pravo dobiti novi isti takav laptop onda imam pravo i na lovu da si kupim isti takav negdje drugdje, a što se tiče knjigovodstva tu je već bilo sve sređeno jer je gospon zubar knjigovodstveno njega otpisao čim ga je prodao sam sebi.
Adria Computers je vratila lovu ordinaciji koja je laptop već rasknjižila, a gospn pohlepni zubar je stavio 1600 kn u svoj džep, tako da svi oni koji misle da sam ja htio zaraditi krivo misle. Ja sam htio imati samo ispravan laptop, a zubar je taj kojemu je bio cilj zaraditi.
Nezgo je offline   Reply With Quote