Citiraj:
Autor Drift_King
Kaze brat da ameri dosta guraju, iskreno mi se ne zamara s non EU serverima.
|
Ma nisam sebi instalirao, nego frendu, kupio covjek novi komp, iskesirao 14 000 kuna, njubek, i igra tenkove, njubek x2, ali kad se ima, neka se i igra.
Pa smo skinuli sva tri klijenta, isprobali malo, cisto da mu isprobamo novu internet konekciju, i manji je ping na RU nego na EU serverima, zanimljivo, i onda sam mu iz sazaljenja dao moj EU acc da mi malo statistiku pokvari, on sretan kao malo dijete, a mogu misliti kako ce mu i suigraci biti heppy, ono njubek igra tier X. Je da imam samo Mausa, ali za njubeka je Maus potaman.
Budem veceras isao kod njega pa ako vidim koju njubastu partiju stavim mozda i neki video reply. Volim kad se od srca nasmijem.
edit:
Joj, na NA serverima daju nagrade, i to za LOGIN, je za nevjerovati, za 30 uzastopnih dana logina dobije se T-127 a za 60 uzastopnih logina su-100Y ... i još brdo opreme i kredita za 5-10-15-i tako do 60 LOGINa... toliko ih je stislo, kaze frend da nije vidio vise od 25k igraca u nocnim satima ova dva dana/veceri, kod rusa je sinoc preko milion korisnika bilo online u jednom trenutku.