View Single Post
Staro 26.03.2015., 16:29   #59
silver_tip
Premium
Moj komp

silver_tip's Avatar

Datum registracije: May 2010
Da, to je naveci problem... ostao bez dodatnih para No ok, dobio je nazad svoje novce i za to moze traziti drugi laptop a ovaj je koristio djabe tako rec.

Ja sam imao slicnu situaciju, kupio sam HDD za 300kn polovan sa racunom ali od Fizicke osobe, pokvario se i u Linksu nisu pravili nikakvih problema. Kako navedenog HDD-a nije vise bilo pitali su ocu nesto drugo ili pare.

U tome i je zackoljica jer je placeno gotovinom i onda Links, Adria ili bilo koja trgovina moze izvrsit povrat jer nigdje na racunu ne pisu podatci o kupcu a kada su kartice i slicno sve se mora stornirati "na ime" bas samoga kupca i to kolega ne shvaca.

E da, kako je HDD iz ove price kostao 560kn po racunu nadolpatio sam nekih 100kn i uzo SSD pa mogu rec da sam "zaradio"

Konkretno ja recimo sad da prodajem Monitor kupljen u e-kupi a platio sam ga na 6 rata kreditnom karticom i imam racun, kupac koji ga je uzeo od mene moze samo dobit drugi monitor ili da mu se popravi, ako ide povrat love ide na istu tu karticu jer kako bi to onda bilo koja trgovina to rashodovala, uzeli novce od jednog kupca a povrat izvrsili drugom ?!

Da napomenem da cak ako je i placeno gotovinom/odjednom ali sa kartice a ne lova iz ruke u ruku isto nema sanse da drugi kupac dobije lovu nazad jer Pos aparat izda racun na ime vlasnika kartice !!
silver_tip je offline   Reply With Quote