Citiraj:
Autor Old Iggy
Imaš logički problem shvaćanja razlike jamstva i povrata love.
Jamstvo je kategorija vezana uz uređaj, za ispunjavanje jamstva ne trebaju ti račun i ništa drugo.
Povrat novca je problem - ovisno je tko je kupi, na koji način i pod kojim uvjetima jer se radi o prekidu ugovora. Da bi dobio povrat novca ti se trebaš obratiti prodavatelju (znači, ne trgovini već onom tko ti je prodao - taj zubar, što li).
|
Nemam ja nikakav problem, pogotovo ne logički.
U jamstvenom listu piše da se uz jamstvo mora priložiti i račun. Negdje ne treba, a očito da negdje treba. Ja sam priložio račun koji sam imao i koji mi je zubar dao baš radi garacije. To što je na računu ime od ordinacije to ne bi trebalo biti nikakav problem jer je ordinacija prodala laptop i s njim više nema nikakve veze. Što bi bilo npr. da se je ordinacija u međuvremenu zatvorila ili da se je zubar odselio na sjeverni pol ??
Ako je netko nešto prodao ona s tim nema više nikakve veze i to je kraj priče. On je meni dao laptop, račun i garanciju, a ja njemu novac da bi na kraju on dobio sav novac koliko ga je i platio (još 1600kn) na koje nije niti računao jer se je laptop pokvario meni i ja sam imao pravo na novi ili novac, a ne on. Što bi bilo da se laptop nije pokvario ?? Kako bi on preživio bez tih 1600 kn ??
Još jednom ponavljam, servisni nalog je otvoren a moje ime i servis je dao nalog da se meni da novi laptop ili novac a Adria je poslala novac onome tko više nema nikakve veze s tim laptopom jer sam ja realno već treći vlasnik.
Za mene je ova priča završeana, ali sam htio upozoriti sve buduće kupce polovnih stvari koje su kupljene u Adria Computersu jer je tema Adria Computers, da ne računaju na garanciju jer će im u slučaju kvara novac otići prvom vlasniku, a onda je upitno da li će im taj dati novac ili neće i koliko će im dati.
Eto toliko od mene i lijep pozdrav svima.