Tema: Iskon
View Single Post
Staro 26.03.2015., 12:40   #2139
Ag008
RESPECT MY AUTHORITAH
Moj komp

Ag008's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Čuo sam se s Iskonovim tehničarom- poduzetan i trudio se ali mislim da je zapelo na T-comu i njihovom kooperantu. Uglavnom nema nikakve smetnje između mene i ormarića zgrade, stanje je isto. Ustanovio je da na ovoj parici postoji nekakvo oštećenje/smetnja na udaljenosti od xxx metara. Sad postoji li bolja parica, jesu li u zgradi sve iste, pitanje je.
Glavno da T-comov kooperant "Elektroinstalaterska radnja Ružić" s 30 zaposlenih mi se javila da pita o čemu se radi i sada sam skužio da nitko od njih nema namjeru doći kod mene, provjeriti nešto već mi kažu "Mi ćemo se javiti Iskonu a oni vama". Znanstvena fantastika je očito da netko iz T-coma dođe s Acternom i provjeri slobodne(ostale) parice a o otklanjanju oštećenja mogu samo sanjati.

Inače, ako koga zanima a stanuje na Rastočinama (Rijeka- centrala Kozala), oštećenje(a) kabela se nalazi negdje oko skloništa kod ulice Rastočine. Tu su taman i šahte telefona.
Imam službenu mapu telekomunkacijskih kabela pa sam točno (+/- 15m) odredio lokaciju.