Citiraj:
Autor nino
Vidi, kod povrata uplate pravnoj osobi, traži se odobrenje za pdv koji je "skinut" kod mjesecne kalkulacije pdv-a i samim time nije moguc povrat novaca tebi, vec pravnoj osobi koja je kupila i na koju glasi racun. To sto on tebi je nije izdao racun, to trgovca ne zanima.
O detaljima pitaj najblizeg knjigovodju.
|
Zašto bi mene trebalo interesirati njegovo knjigovodstvo. On je meni prodao laptop kao fizička osoba i laptop je moje vlasništvo. Garancija se promjenom vlasništva ne gubi i ja sam imao pravo na novi laptop i dobio bi ga samo da ga je Adria imala. Kako Adria može dati drugi novi laptop meni, a ne može dati novac. To je potpuno isto, a ne slati novac ordinaciji koja više nije vlasnik i rasknjižila je taj laptop čim ga je vlasnik ordinacije prodao sam sebi.
Citiraj:
Autor Ag008
Obrati se Lenovu sa zamolbom da nabave tipkovnicu jer se uz trud sigurno moze naci
|
Obratio sam se i oni su mi odgovorili da ne mogu.
Citiraj:
Autor 1v@n
Čekaj malo, pa što nije negdje u zakonu da servis mora osigurati zamjenske dijelove za sljedećih 5 godina nakon prodaje?
|
Sve to lijepo piše dok ti ne prodaju, a onda kasnije ti samo odgovore da su u nemogućnosti i da imaš pravo na drugi ili povrat novaca.
Drugi nemaju, a do novaca ne možeš ako na računu nije tvoje ime što nema veze sa zdravom pameti.