Citiraj:
Autor nathan.fake
Tu nisi u pravu, koliko mi je poznato (nisam knjigovodja, ali mora se vidjet trag novca), Adria Computers je morala uplatit novce na žiro račun zubarove ordinacije (pravnog subjekta) koja je laptop prvotno kupila.
Da je prvotni kupac bio fizicka osoba, problema nebi bilo.
A to sto je tebe zubar "ostetio" za 1600kn to nema veze s Adriom. Ubiti ti nisi izgubio ovdje 1600kn, izgubio si postarinu do servisa, zivaca i vremena u svom natezanju.
Ubiti, najsmjesnije u cijelo prici kako servis (odnosno Lenovo) nisu mogli zamjenit tipkovnicu?! Pa nije valjda Yoga 2 Pro tokla egzotika :/
|
Nije istina. Ja sam kupio laptop od fizičke osobe, zubara koji je sam sebi prodao laptop (ordinacija prodala vlasniku ordinacije) i dao mi je račun od laptopa radi garancije jer garancija ne vrijedi bez računa.
Znači ja sam kupio laptop od fizičke osobe, imam račun i garanciju, a ne mogu ostvariti svoja prava. Ne mogu popraviti laptop, ne mogu dobiti novi jer ga nemaju ali da ga imaju ja bi dobio novi a ne ordinacija, a kad trebam dobiti novac da si na drugom mjestu kupim isti takav onda je to nemoguća misija jer Adria šalje novac ordinaciji koja nije vlasnik jer ga već prodala dva puta. Prvo svom vlasniku, a potom meni.
Adria je trebala uplatiti novac meni jer sam ja vlasnik i na sevisnom nalogu je moje ime. Zamisli da kupiš auto pod garancijom , pokvari ti se i servis ga vrati prvom vlasniku jer oni imaju u kompjuteru njega kao vlasnika??
Zubar je prodao meni laptop i on nema s njim više nikakve veze. Što sam ja trebao raditi kupoprodajni ugovor za laptop ??
Što se tiče tipkovnice to ni meni nije jasno da je nisu mogli nabavit i na kraj pameti mi nije blo da će zbog toga dati novi laptop ili vraćati novac.