View Single Post
Staro 25.03.2015., 13:51   #45
Nezgo
Registered User

Datum registracije: Mar 2015
Citiraj:
Autor Skrewdriver Pregled postova
Koliko vidim zafrknuo te taj lik koji ti je prodao rabljeni laptop jer je vidio priliku za dodatnu zaradu na toj situaciji, a ne ova firma.

A koliko poznajem pravni dio stvari - oni vrše povrat novca za povrat proizvoda njihovom kupcu koji im je svojedobno taj proizvod uplatio i to je tako ispravno. Mislim, kako će opravdati transakciju kojom uplaćuju novce nekom sasvim desetom - to bi mogla porezna tretirati kao utaju poreza
Tip koji je prodao meni laptop kupio ga je na ordinaciju i sam sebi prodao kao fizičkoj osobi, tako da mi nije mogao izdati račun o prodaji osnovnog sredstva kako bi dokazao da sam ja vlasnik laptopa. Iako je on rekao liku iz Adria Computersa da mi je prodao laptop i da je laptop moj umjesto da mu kaže da uplati novac meni on mu je rekao da slobodno uplati na njegov račun kako bi mogao uzeti razliku od 1600 kn i meni vratiti koliko sam ja njemu platio. Adria Computers je mogao vratiti meni novac da je htio jer na sevisnom nalogu mu piše moje ime i prezime i da meni da novi laptop ili novac ali je htio otežati proceduru jer nisam uzeo neki drugi tip laptopa od njega.
Ovdje je sasvim jasno tko je kakav čovjek. Zubar se je polakomio za 1600 kn i sad je na kraju dobio za laptop onoliko koliko ga je i platio što nema nikakve logike jer je on dobio od mene koliko je tražio, a Adria Computers je uplatio novac ordinaciji koja nije vlasnik laptopa.
Nezgo je offline   Reply With Quote