25.03.2015., 10:53
|
|
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
Citiraj:
Autor jean luc
Evo još jedan zgodan prijedlog: aktivni monitor za ne-studijsko tržište
http://tooloud.co/stolna-glazba/
Nisam osobno slušao, ali pratim ovaj blog i čovjek mi se čini vrlo realan- nije mu bio problem npr. suptilno strešati novi Levinsonov integrirac, koji će doć u vrlo malim količinama na naše tržište za ekskluzivnu klijentelu....
Tako je bez problema mogao napisat da su ovi mali PSB-ovi igračke, obzirom da vjerojatno koštaju ko raspareni kabl njegovog sustava, ili šarafi na stvarima koje inače testira....al nije, čovjek se očito iskreno oduševio, naravno u okvirima klase (a i ponešto iznad).
Pa ako ovi malci mogu razveselit istrenirano uho, ono naviklo na Logitech će pomislit da su mana s neba...
Pročitaj tekst, dao je i savjet za kompletan sustav (DAC u prvom redu), točno negdje u okvirima tvojeg budžeta.
|
ja isto pratim blog, jedan od boljih na tu tematiku i estetski jako dopadljiv, a privatno poznajem autora i slušao sam njegov sistem sa raznim komponentama i to je jedan od najozbiljnijih zvukova kaj sam čuo ikada i čovjek definitivno zna o čemu priča pošto je počeo prije xy godina sa rotelom od soma kn.
|
|
|