Citiraj:
Autor nub
Abyssus 2014 je ok, pogotovo ako ti odgovara stock 1800dpi, jer razer često zna sj... miš sa svojim driverima.
A podlogu uvjek možeš oprat
Za sharkoon miš ne znam, al za laser može bilokakva podloga, ne mora tvrda.
|
Cijeli život sam na 800dpia, jednostavno navika i nisam imao potrebe povećavati to, tako da će mi stock 1800 biti i više nego dovoljno (dobro).
Citiraj:
Autor hedgehog
Drakonia će frendu svakako više odgovarati jer je prilično velika.. Puno veća od abyssusa.. Probao sam abyssus onaj stari i nije me se dojmio.. Novi ne znam kakav je, ali za tu cijenu pretpostavljam da je sharkoon bolja kupnja
|
Za 300tinjak kn koliko oba dodju u dućanu u kojem mislim uzeti, intenzivnim guglanjem i gledanjem revieowa sam došao do zaključka da je za iste novce Abyssus bolja kupnja, čak je u jednom video reviewu CM Storm Alcora na YTu neka osoba pitala koji miš je bolji za iste novce, spomenuti CM ili Razer Abyssus, a tip koji je objavio video je replyao - Abyssus. 3 programibilne tipke na Razeru su mi dovoljne, i previše, a njegov dizajn je osmišljen više za ljude koji imaju claw grip (kao ja) a ne palm grip. Nisu ni ovaj CM i Sharkoon Draconia loši miševi, ali mislim da Razerov brand meni ipak ulijeva malo više povjerenja (iako sam imao loše iskustvo s Copperheadom).
Još sam se tokom dana čuo s jednim frendom koji ima Abyssusa (stariju verziju) i prezadovoljan je, padao mu je sa stola više puta i nikad ništa, što je pohvalno.
Ako itko ima neke druge prijedloge, slobodno nek ih iznese. Hvala!