View Single Post
Staro 25.03.2015., 01:15   #758
Poggiali
Rocker
Moj komp

Poggiali's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Microsoft Lumia 535

Evo da napisem koju rijec. Od danas sam udomio jednu bijelu 535cu. Narucio sam iz Vip webshopa, stigla mi je za 3 dana i kostala me 699kn.

Bijela boja, mat, odlicno izgleda, i jos bolje djeluje pod prstima, jer je malo hrapava pa ne klize, kao da je nekako gumirana.

Sam dizajn mobitela mi je odlican, imama galaxy s5 i mogu rec dami se ovaj vise svidja, imao sam i lumiu 930, koja je bila nesto masivnija, i malo vise premium zbog onog aluminijskog obruba, ali 535 su zaista dobro napravili.

Sto se pak tice uredjaja i njegovog rada, nisam naso neke zamjerke, naravno primjeti se da je ekran sa nizom rezolucijom i gustocom pixela, ali za ovako neko normalno koristenje, za osobe kojima je bitno da obavljaju pozive, sms, messenger, opale koju sliku, provjere neku info na internetu ili pak upale gps, mobitel ce posluziti bez frke.
Probleme sa touchom nisam imao. Bez obzira sto se pisalo da hardver verzija 3.0... ima probleme, ja sam doduse koristio samo za pisanje poruka i manevriranje kroz izbornike, i sve je radilo ok. Da li je mozda problem na dual sim mobitelima veci, a posto je moj single sim, ne znam.
Za sad nisam pokusavao raditi nikakav update, nisam stigo.
Jos bi dodao, da je po meni ekran u odnosu na lumiu 720 dosta bolji sto se same slike tice.
Konfa: Intel Core 2 Duo E 6400, 2.72GHz || Asus P5B Deluxe || 8800 EVGA GTS 320 mb || Super Talent 2x1 gb 800MHz CL5 || Seagate Barracuda 7200.10 320 GB 16 mb || Samsung Spinpoint F1 750 GB 32mb || Seasonic S 12 430W || A+ X-Blade || Logitech Z 5500 || CL X-Fi Xtreme Game || Logitech G500 || Logitech UltraX Flat Desktop || Canon Pixma iP4300 || Samsung ML-2510 || Toshiba Regza 32XV733G
Poggiali je offline   Reply With Quote