View Single Post
Staro 25.12.2002., 19:55   #9
Black Dragon
Premium
Moj komp

Black Dragon's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
Angry Drvlje i kamenje

Aeron, te bi su se ti iz HGa stvarno zmjerili. Gle, Božić je vrijeme darivanja, dakle pribaviš ciglu (onu punu), umotaš je i prošvrljaš po Novom Zagrebu i nađeš Audi A4 srebrne boje nakićen svim mogućim spojlerima i ima mislim regu ZG 0101 HG ili nešto takvu i čovjeku pokloniš tu ciglu. Ali time ništa nećeš dobiti osim večih cijena sutradan. Takvima jedino što možeš je da sve koji kupuju odgovoriš da kupuju tamo već da idu nekuda drugdje i onda jedan po jedan i nema dućana (čovjeku sada to ne treba, uvalio se u dug radi zgradice i bliži mu se kraj).

Izvan kutije: mislim u stvari sve što se prodaje izvan orginalne kutije (ono 50x50x50 cm kutija,a unutra kartica 10x5x0,5 cm) je ILEGALNO ! Tako kaže slovo zakona. To je OEM roba SAMO ZA ONE KOJI RADE RAČUNALA. Probaj tako kupiti vani, uspiječeš, zašto? Jer će ti na čelu pisati da si Balkanac. Mislim da M$ zna da u RH na osnovu coolera od 40 kn kupiš OEM WinXP Pro za 1497,99 umjesto za nekih 3000,00, bi tu firmu spalio i poslao svoju vojsku odvjetnika (čitaj inkviziciju) da je zgrome. Misliš da Radman to ne zna, zna ali onda ne bi dobio ni ovo što dobija. Dakle novac je opet u igri, bolje i OEM nego ništa.

Želiš bolju uslugu i robu, ne kupuj kod onog tko to nema, a ostalima to objasni i stvari će krenuti na bolje. Oni koji će ostati neandrtaci će propast jer VRSTA KOJA SE NE MIJENJA, IZUMIRE.
Black Dragon je offline   Reply With Quote