`99 sam kupio Opel Astru G linija 1,4 16v 99hpw. Tada još nije stigla u RH, bio sam ju bezeciro u ZG. Kum mi je automehaničar i on mi je odpočetka održavao auto jer nejebem ove hahrare i lopine u ovlaštenim servisima. Kum je isto tako srao......joj sto si to uzeo, nakon godinu dana kada prođe garancija počeće se kvariti. Prošla godina, ni jednog kvara. Vidičeš kada prođu 3 godine kada isteknu garancije za elektroniku počeče se kvariti. Prošle 3 i nigdje kvara. Evo sada je 6-a godina i kum mi je nešto zašutio

. Osim servisa i promjene seta guma, prednje pločice prije 3 mjeseca u njoj nista nije rađeno ili popravljano. Auto je u besprekornom stanju, a nikada nije garažirana. Opelima starijih generacija lim je bio jedna od največih mana, sada je pocinčan i prije 6god na njega davali 12 god garancije.
Prije Astre sam vrlo kratko imao Hondu Civic `98 1,4 16v 90konja.....nije joj bila ni do koljena.
Sada : nuts : za novom Astrom, pogotovo GTC linija i Mazdom 3, auti su mi izmišljeni. Ali novi auto pošto više nema povlastica neće u moje ruke. Valja zato sačekati koju godinu: hitthewa