View Single Post
Staro 24.03.2015., 16:36   #1234
ssarik
Terror Absolut!
Moj komp

ssarik's Avatar

Datum registracije: May 2014
Za casual rad na računalu + programiranje i web dizajn, te kojih sat-dva casual gaminga dnevno:

RAZER Abyssus 2014 (optika) ili Sharkoon Drakonia (laser) (ili pak nešto treće?)?

Trebala bi mi 2 komada, jedan frendu i jedan meni (njemu je bitniji dizajn i da miš izgleda kao komad miša (da je iznadprosječno velik - ne znam kolika je ova Drakonia, ali ona mu je najviše upala u oko), meni je bitno da je optika (ovaj Razer Abyssus mi je najviše upao u oko)). Neki max koji bi svaki od nas dvojice platio za miš je 300kn.

Imao sam Copperheada jedno 2 godine i nisam nimalo bio zadovoljan njime (je l' to bilo do podloge ili nečeg drugog ne znam, bio mi je vrlo neprecizan, ali mi se barem dizajn dosta sviđao) tako da bih otišao na dobru staru optiku i platnenu podlogu (vidim da preporučujete Sharkoon 1337 XL pa bi vjerojatno išla ona - ne mislim nikako davati više od 100kn za podlogu, a već imam neku staru Sharkoonovu XL podlogu preko 6 godina i zadovoljan sam s njom otkad sam prešao na optički miš, samo je sva isproljevana i neuredna pa bih i to htio promijeniti (osim ako je mogu baciti u mašinu ili postoji neki jednostavan postupak pranja pa da uštedim tih 80-100kn što bih dao za novu podlogu)).

Pretpostavljam da za laserski miš bolje ide neka tvrda podloga, pa bih i za to htio neku preporuku (za što manje para po mogućnosti, a da se dobije što više).

I još, ako je bitna stavka, miševi bi se koristili na laptopima.
ssarik je offline   Reply With Quote