Citiraj:
Autor mrva_zg
A isto ti je uvijek
recimo ja naganjo 2 artya sa t34-2 u t10 igri i glumim spotera jer lightovi snajpaju i pokrivaju me 3 td-a cjeli game i napišem im da trebam 2 artya i decki fakati ok kazu da nema frke i jos se na kraju naganjam sa artijima oko kuće i moji stoje i cekaju da ih rješim i arty naš kaže da ga neče gađat i doleti debil koji cjeli game snajpa i ubije mi jednog i naš arty ga poklopi i jebe mu sve po spisku da je debil i izvređa ga cjeli tim i kaj sad opet ispočetka.
|
brb brb brb brb brb brb brb brb brb brb brb brb brb brb brb brb brb brb brb brb brb brb brb brb brb brb brb brb brb brb brb brb brb brb brb brb brb brb brb brb brb brb brb brb brb brb brb brb brb brb brb brb brb brb.
de stavi Veliko slovo ponekad a i jako je tesko citati necije poruke bez razmaka i malog velikog slova ili nedaj boze zareza ali sva sreca pa si tocku na kraju stavio da svi znamo di je kraj poruke.
Nevezano za ovo gore... bio upravo kod kolege s posla, stavili WoT, ali ruski klijent, pa mi sad nije ni cudo sto forsiraju ruse, tj. bolje nagrade i bolji eventi tamo budu, koliko vidim imaju 8 servera aktivnih, jutros oko 9 sati oko 600 000 korisnika aktivno na serverima, mogu misliti kako je u vecernjim satima, EU to moze samo da sanja...