View Single Post
Staro 24.03.2015., 00:05   #166
Momir
Premium
Moj komp

Momir's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Citiraj:
Autor JozicA Pregled postova
Ma nemaju oni nist, mislim na AMD, jednostavno Nvidia ih je pokopala s Maxwell karticama, em vise struje trose,em su sporije, em im je Mantle podbacio, sad cekaju DX12 pa da ih on mozda izvadi ali od toga nist... volio bih da sam u krivu ali mi se cini da nisam...

Sve u svemu od AMD-a ove godine nist ne ocekivati... skupiti pare pa postenu Nvida VGA treba nabaviti...
Kako je mantle podbacio?
Opalio je pošten šamar dosadašnjim verzjama DX-a i microsoft je morao reagirati.

Reci ti meni šta je to nama dobroga donjela nvidia, a šta amd?
sli, kupili su 3dfx, fizika, kupili onu aegia, kako li se vec zove, ostatak je vise manje kopija amd-ovih tehnologija. realno da imamo samu nvidiju jos bi se divili carolijama geforce 2 cipa...

razlika u cijeni izmedju GTX970 i R9 290/x je nikakva, po perfomansama znamo da ima svakakvih rezultata, ali tu su negdje, znaci jedino vam ostaje to sto manje trosi i sto je hladnija nvidia

drajvere nema smisla spominjati, svatko ima svoja iskustva, ja sam nekidan skinio nove za svoju, samo zato jer sam nasao temu tu na forumu i sto sam shvatio da su moji jos iz 2013-e
Momir je offline   Reply With Quote