Pozdrav Imagine, za početak ti se zahvaljujem što si me uputio na pravi put.

Uspio sam se čuti s "onim" tipom i njegova iskustva su mi dala zeleno svjetlo.
Naručio sam SVS PB-2000, s Lsound.eu (Norveška) - imaju odličnu službu za korisnike (kao i sam SVS, koliko čujem), uvjerili me da neće biti carine/pdv-a jer je preko njemačke dostavne službe to sve ispoštovano i uračunato u cijenu. Naručio sam ga u ponedjeljak prije podne, došao je u četvrtak poslije podne.
Komentar koji se tiče njega samoga je da je sub pravo čudo, od impozantne veličine, težine, pa do samog zvuka koji izlazi iz njega. Trebat će mu koji tjedan da se razradi al već sad se da primijetiti njegova dopuna ukupnom dojmu prilikom slušanja glazbe, za filmove da ne govorim, sve grmi.

Odgledao sam Interstellar i Hunger Games: Mockingjay i...meni bolje nego u Cinestaru, ide do 16-17hz a sve kristalno čisto i jasno. Uff.

Jedino me malo zabrinulo kad sam pustio na youtube-u hz bass test na 17hz a on ga nije htio odraditi (našao sam ih još par i njih je pretvorio u zvučno izbijanje prozora) sve dok usporedno s njim nisam pustio još nešto - da bi poslije saznao da ima toliko tehnikalija u sebi koje mu brane puštati nešto što bi mu moglo naškoditi da review-i dobro kažu - neuništiv.
Što se mene tiče, 10-ka.