View Single Post
Staro 23.03.2015., 11:01   #3049
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Saću ti kažem što ja mislim o tome...

Prije jedno 12-14 godina, kad smo bili na početku 20-tih, uglavnom smo svi u ekipi (nas 20tak) slušali metal. Jednom je fav bend bio Motorhead, meni Pantera, drugom Metallica, trećem Maideni... onda su se našla 2-3 koji su svaki vikend satima srali kako je gitarist iz "njegovog" benda bolji od bilo kojeg iz nekog od "naših" bendova jer je to tamo u nekom časopisu pisalo a i kao općenito blabla. I tako smo se vremenom osipali. A ta prepiranja oko bendova su dobrim dijelom i pridonijela tome.

Lani smo se silom prilika našli, neki su postali cajkeri, neki sa papučama idu na čolića i tonija cetinskog, a neki od nas i dalje gaje ljubav prema tom žanru. Ali svejedno smo se lijepo družili, zejebavali i prisjećali pizdarija.

A ta 3 idiota nisu bili na okupljanju jer ih nismo zvali a koliko čujemo, i dalje piju u parku i drže predavanja današnjoj djeci o tome što treba slušati i koji gitarist, bubnjar i basist su najbolji

Isti klinac je i sa fudbalerima. Svi su odlični, njih jedno 20tak su svjecka klasa. Dijele ih nijanse, a ono što ih razlikuje je razvikanost po medijima. I dok se god to puši, alač i slični gomolji će imat za kruh
Brko je offline