23.03.2015., 09:25
|
|
|
Lynnfield
Datum registracije: Sep 2012
|
Citiraj:
Autor Sinac
Dobro, daj mi sada objasni kako je u najgorem slučaju 3,5 Gb memorije GTX 970 serije lošije od 3 Gb koje ima GTX 780 serija? Ili zašto je to lošije od GTX 960 koja ima 2 Gb memorije? Molim te, argumentiraj mi to nekom tvrdnjom koja je potkovana nekim rezultatima benchmarka ili nekim solidnim linkovima. Osim rezultata mjerenja brzine memorije, ne vidim niti jedan drugi rezultat gdje se 3,5 brze memorije + 0,5 Gb sporije memorije uopće i vidi.
Svi cvile da se osjeti na 4k rezoluciji, kao da druge kartice nemaju isto tako osjetan pad performansi, a i taj pad kod GTX 970 je proporcionalan padu drugih kartica s 4 Gb memorije, bilo ATI bilo Nvidia, tako da ne znam u čemu je problem.
|
normalno da je lošije,ima problema i na manjim rezolucijama očito...ja nebih mogao držat gtx 970 u svom kompu jer je fail i okljaštrena i to nije to šta bi platio...
normalno fanbojima je kriva "optimiziranost" igre,a to šta je hardver kod gtx 970 totalno fail to nije ni najmanje krivo...ti to u biti nemožeš ni driverima ispravit
Zadnje izmijenjeno od: esc. 23.03.2015. u 09:31.
|
|
|