Nocas i meni dosao novi fw ako je u uopce u pitanju fw.... nije da nisam mogao sprijeciti ali neda mi se natezati sa njima kod bilo kojeg kvara, prije ili kasnije stavili bi ga i onako medjutim...
Ako je u pitanju novi fw onda nekom logikom svi podatci sto su bili sa starim fw, bi se trebali izbrisati ? Reset na tvornicke postavke ja nisam radio ali sam primjetio da se router resetao kompletno sam.
Ono sto je zanimljivo da sam na starom fw imao Admin ulaz tj. usera sa administrator ovlastima i da mi je to ostalo i dalje !
Dakle gore je "novi fw" i sasvim sam se normalno logirao sa tim userom. Nista nisam morao petljati i dodavati ga na onaj nacin.
Kako je moguce ako je u pitanju drugi fw da je to ostalo ? Reboto sam ga jedno 4-5 puta za probu i sve ok, admin acc nije nestao.
Da oni sljucajno ne petljaju po config postavkama sta ce router prikazivati a sta ne pa tamo samo upisu kao novi fw ? Ni to mi nema logike jer imam stari config spremljen i restorao sam ga nazad u router medjutim nema i dalje prikaza xDSL Statistics, sve prazno.
Koliko je uopce zakonski legalno da ISP uskrati informacije o statusu linije/parice ? Mislim mozda ono u centrali je njihovo ali ono sto ulazi u moju kuce glasi na moje ime i ako placam te dvije zice valjda imam pravo znati kakva usluga dolazi kroz njih a ovakvo uskracivanje informacija nisam 100% siguran da je bas zakonski cisto.
Jedino sto mi pada na pamet je skupit dovoljan broj korisnika i svi masovno prema HAKOMU uputit zalbe, doslovce zatrpati HAKOM prituzbama prema Iskonu radi ovoga i onda bi se mozda nesto desilo....