Moj savjet je da izbjegavate kupovinu jer imam loše iskustvo s dotičnom trgovinom..
Kupio sam preko oglasnika mjesec i pol stari laptop koji je bio pod garancijom, nakon mjesec dana tipkovnica nije radila kako treba i dao sam laptop u ovlašteni servis na popravak. Nakon tri tjedna iz servisa su mi poslali sevisni nalog da se za taj tip laptopa ne može nabaviti nova tipkovnica i da kod Adria Computersa zatražim novi laptop ili povrat novca po računu koliko je plaćen ukoliko nemaju više takav model na raspolaganju. Kontaktirao sam Adria Computers i kako nisu imali takav isti novi ponudili su mi da si izaberem neki drugi model. Meni nije odgovarao niti jedan model iz njihove ponude jer sam ja na sevis dao Lenovo Yoga 2 13, a nešto slično nije bilo u ponudi i rekao sam da mi isplati novac jer bi si ja na drugom mjestu kupio isti takav i tu sad dolazi do problema. Adria Computers ne želi meni isplatiti novac nego prvom vlasniku od kojeg sam ja kupio laptop i koji nema više nikakve veze s tim laptopom te je tako i napravio.
Zato ovim putem upozoravam sve one koji kupe neku polovnu stvar koja ima garanciju, a kupljena je u Adria Computersu i ako im se desi da se ne može popraviti novac neće dobiti oni nego prvi vlasnik, a na vama je samo da se molite Bogu da je taj pošten i da vam da vaš novac koji vas pripada. Eto ja nisam imao te sreće i dobio sam samo dio, a dio novca je "gospodin" prvi vlasnik laptopa zadrzao za sebe jer je jadnik siromašni zubar iz Opatije koji me je jako razočarao jer se to on njega nisam niti najmanje nadao.