Citiraj:
Autor hardtoget
i btw, sad sam morao rebootati router, nije radio wireless, lampica svijetli, tablet i mob prijavljeni, al promet - nula
inace, radilo je sve "savrseno" prvih mjesec dana.
|
Bome i meni se to dogodilo prije dva sata - ruter spojen na net uredno, telefon radi, a na Wifiju te ni na jednom PC-u nema neta. Eh firmwareu moj...
Citiraj:
Autor Exy
To je tako od kad je novi firmware gore.
|
Još jednom - odličan firmware
Citiraj:
Autor karabaja
Zvučat ću kao noob, ali može li se kupiti neki router, pa ga staviti umjesto tog iskonovog? Nisam posebno oduševljen s idejom da mi netko drkari s opremom po osobnom nahođenju.  Odnonsno, ima li nekoga s užeg zg područja, a da je u potpunosti zadovoljan sa 50/10 paketom? Najavili su mi prebacivanje s t-coma i uključenje 31.3., pa me sve jeza hvata nakon ovih poruka.  Sreća na tromjesečnoj walk-out opciji.
|
Ja sam generalno zadovoljan, cijena i usluga su ok, jedino je ruter taj koji me zeza. No nadam se da će i to srediti, jednoga dana
Što se tiče zamjene rutera, teško. Jedino ako si spretan, uđeš u zyxela, uzmeš podatke i onda to upišeš u novi ruter. Ali trebat će ti dosta živaca dok proradi net, tv i voip. A što se tiče njihove podrške, mislim da ti neće dati nikakve podatke