View Single Post
Staro 25.12.2002., 17:35   #7
Black Dragon
Premium
Moj komp

Black Dragon's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
Arrow Polako Bozic je

Nije samo HGŠrot loš i smrdi, niti drugi nisu puno bolji. Ali HGŠrot nekako strši na cijeloj toj gomili, valjda zato što im donekle ide, veliki ulaz robe, veliki izlaz i puno reklama pa bodu u oči. Ali Info-Gama je recimo poznata po prodaji plovnih stvari pod nove sa garancijom i tome slično. Mislim većinu njih čeka ista sudbina kao i Ndinu (ili ti Polaris). Se sjećate polarisa, ADi monitroi, Aristo računala, dučan ovdje, dučan tamo, milijun stvari na cjeniku, ... sada ih više nema. Stipe (M-San) se donekle drži ali on zna šta je za to morao izgubiti, Verica (Ve-Mil) polako sve više tone, nekada su bili mrak i super, sada počinju sve više nalikovati na HGSpot. Marinko (MDS) je nekada bio No1, sada grca za opstanak, iz istih bahatih izjava i stavova kao i prije navedeni. Jedini koje još cijenim i ne smrde mi pod nosom su Ivo i buraz (Melcomp), šta kažu da imaju to imaju, čeka se minimalno i stiže sigurno. Pa mislim na cijeniku svatko ima sve, stisni u Excelu zbroji ispod svih cijena i ispada da svi imaju robe (ako od svega maju samo 1kom) po nekoliko milijuna € na skladištu, a u stvari ako imaju 10% od toga sve ukupno dobro je. Ljudi Božić je, ovo su malo ipak preteške teme za ovaj dan, hajte svi u birc na kavu sa dragim Vam ljudima, ovo ostavite za sutra ili prekosutra.
Black Dragon je offline   Reply With Quote