View Single Post
Staro 21.03.2015., 18:17   #5946
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor Sam Fischer Pregled postova
Nekako se osjećam indirektno prozvanim pošto sam imao opisani slučaj nedavno, pa čisto da se preventivno ogradim.

Rudario nikad nisam, nije me to zanimalo.

Reklamirao sam Vapor-X:

A odobrili su zamjenu za Tri-X:

I tu NIJE stvar samo u boji. Ova "plava" ima Vapor-chamber, dakle bolji cooler i podosta dodatnih featursya + backplate iza.

Ja ne znam što tu nije jasno, probat ću maksimalno banalizirati. Reklamirao si BMW 330 XD, a dobio si nazad BMW-a 330D, je pa kaj, ovaj je vzeleni a onaj je bil žut, gle budale kaj bezveze kenja.

A što se tiče boje, cijeli sistem je plav i napokon sam ga vizualno lijepo složio da sve odgovara, no dobro, to što je kartica žuta je još najmanji problem

Ali eto, svatko interpretira stvari na svoj način, i to je ljepota našeg svijeta, taj random faktor
Nemoj i ti tako s gorčinom odgovarati, budi pošten kao što već jesi i priznaj još jednom, vidiš da čovjek nije pratio
Reklamirao si STOCK, pa DOBIO vaporx, pa ti sad nude trix, što je i više nego fer zamjena obzirom na početno stanje koje je referenca.
To što tebi ne pašu boje, jbg, obrati se syssu, riješit će je on ziher u kratkom roku nekom svojom recenzijom