Ja uzel "domaćeg" kineza, tu sam ga kupil al je kinez.. Inew v1 .. postavio sam pitanje tu al kolko vidim nitko ga nema il bar ne pisu oni koji ga imaju
trazio sam nekaj oko 100€ sa davanjima, dual sim prednost, 4.7 - 5 inca.
gole specse :
5inča, 1gb ram/8gb rom/raspolozivo 6gb korisniku
quad core 1.3ghz, 4.4 android
kažu-vele Sony 8mpx kamera , makar sam ovo uzeo sa debelom rezervom prije kupovine
2 godina garancije , naš dućan
Imam ga par dana , fakat sam zadovoljan.U principu mi mobitel treba djelom i poslovno, trebam nesto sto ce vrtit 3-4 taba internet explorera bez da se blokira, sa dosta poziva, navigacija , emailova dosta.
Velim , djeluje jako brzo mobitel, navigacija brza i precizna, baterija klasika 24h malo intenzivnijeg koristenja.
MAne?utor za slusalice je nekak blesav, ne sjeda onak 100% dobro uticnica.
Kog kaj zanima nek pita, ja imam isto par pitanja vise vezano uz android al mozda je vezano i uz kineze kao takve..
evo par slika, klasika, kad zumiras razlije se sve , sve ocekivano..

super je kaj su 16/9 format.
Presporo mi je skrolanje stranica na internetu npr, moram puno skrolat prstom da bi otislo skroz dolje, kaj bi to bilo , jel se moze kaj napravit?
Drugo, slika pozadine mi nije ko na prijasnjim andoridima onak da kad pomicem ko dijelovima početnog ekrana da se i ta pozadinska slika miče tj otkrivaju njeni dijelovi, nego mi je ta jedna slika koja je i samo se ikone micu.Na xperie Neo mi prije sam mogel to.Jel se moze to namjestit?