Citiraj:
Autor goc_mails
Hebo te led, pa na ovom forumu su ocito sve rodom i porjeklom zagorci i samo bi neki k.... tužili. Jednom krepa grafa zato kaj je najvjerojatnije rudario cijele dane i noći pa mu zamjene za drugu i onda se buni jer je njegova stara imala crvenu platiku a ova žutu (ili koje su vec boje bile u pitanju). Ovaj drugi dobije za 3 godine staru grafulju, novu,bolju, jaču al mu se ne sviđa jer izgleda "grbavo".
Ti mater...Ocito u nas hrvata i vrijedi ona stara " i na kraju, ko ga jebe. Tužil bum i samog sebe!".
|
Nekako se osjećam indirektno prozvanim pošto sam imao opisani slučaj nedavno, pa čisto da se preventivno ogradim.
Rudario nikad nisam, nije me to zanimalo.
Reklamirao sam Vapor-X:
A odobrili su zamjenu za Tri-X:
I tu NIJE stvar samo u boji. Ova "plava" ima
Vapor-chamber, dakle bolji cooler i podosta dodatnih featursa + backplate iza.
Ja ne znam što tu nije jasno, probat ću maksimalno banalizirati. Reklamirao si BMW 330 XD, a dobio si nazad BMW-a 330D, je pa kaj, ovaj je vzeleni a onaj je bil žut, gle budale kaj bezveze kenja.
A što se tiče boje, cijeli sistem je plav i napokon sam ga vizualno lijepo složio da sve odgovara, no dobro, to što je kartica žuta je još najmanji problem
Ali eto, svatko interpretira stvari na svoj način, i to je ljepota našeg svijeta, taj random faktor