View Single Post
Staro 21.03.2015., 12:24   #5941
goc_mails
low_rider
Moj komp

goc_mails's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
Citiraj:
Autor buljo Pregled postova
Pa napokon da imamo prava za to jer ionak imaju nasi trgovci ogromne marze, i ne mogu ti uvaljat kaj se njima svidi a ti moras sutke prihvatit, dosta mi je svih tih muljanja i prijevara sa stvarima koje zavrse na servisu di dobijes cir na zelucu sto od cekanja sto od rezultata.
Dok isti ti muljaju i izmisljaju odes lijepo u kaufland/lidl i ako ti krepa neka elektronika za nju ti ODMAH ponude lovu, i to ne trzisnu vrijednost, ili neke druge izmisljotine nego puni placeni iznos i ne gledaju te nista mrkije zbog toga.
Kad ce ostali trgovci biti takvi e onda nece bit ni potrebe za prijetnje inspekcijama.

Ma sve pet kolega. Nije da branim ikog al nekad ljudi stvarno pretjeruju.

A ovo o kauflandu/lidlu sve stoji ali budimo realni, tamo se kupuju pizdarije tipa mašinica za kosu 99,99kn. Ja bi ti isto dao 100kn samo da odhebeš jer znam da na tom artiklu imam 900% maržu a ne kao na informatičku opremu 15%.

I ono što me zanima, dali je u Zakonu itko pronašao dali postoji prilikom reklamacije "starijih" dijelova tehnička amortizacija ukoliko se zatraži povrat keša (tipa nakon 3-5godina)