Citiraj:
Autor FRipper
Ali ono, fakat si dobio ok zamjenu, R9 280 je nešto jača kartica... ne kužim zašto ti to ne odgovara, em jača em sa novih 3god garancije?
Teško da išta možeš i imaš uopće prava jer si dobio adekvatnu zamjenu što i je po zakonu.
MSI 280 imaju samo te koje si dobio...pa nemas bas izbora a 280x tražiti ilii 290 nema smisla jer je to znatno jače...
|
Da je dobio adekvatnu zamjenu, je. Ali

Poslali su mu karticu sa kojom se nije slozio i bas zbog toga bi ja inzistirao na karticu po cijeni koju je platio staru.
Mozda je covjek ima te dvije u SLIju i ova mu nis ne znaci.
Ako sam ja uspio samo sa jednim mailom dobit SSD po cijeni po kojoj je placen stari iako sam dobio kakti adekvatnu zamjenu (imao 80 nudili 120) ali opet SSD prvo gledam po kontroleru a ne po kapacitetu, i sa samo jednim malom bez ikakvih problema sam kod njih uzeo drugi po cijeni po kojoj sam platio taj od 80, jer da to nije po zakonu ne bi mi nikad to odobrili.
Ja bi osobno vratio karticu i poslao mail diskontu da zbog nastale situacije gdje ja nisam potvrdio tu karticu (jer mi nije adekvatna zamjena zbog druge takve koju imam u SLIju) trazim karticu po cijeni po kojoj je placena koja vise ne radi. I to bi slao postom preporuceno i u jednoj recenici bi spomenuo inspekciju/DI ili kako god se sad zvao pa da vidimo dal ce imat istu pricu.
Cak bi nasao na cjeniku neku malo skuplju i nudio nadoplatu za razliku u cijeni.
I to sve zbog toga jer su mu poslali na svoju ruku karticu bez njegove potvrde.
E da i ako se ne slazu sa tim onda trazim raskid ugovora odnosnu svu lovu nazad.