View Single Post
Staro 20.03.2015., 21:01   #2504
WraGG
Premium

WraGG's Avatar

Datum registracije: May 2006
Citiraj:
Autor c-shadow Pregled postova
Mislim da ti je to s kompiliranjem uzaludni posao. ATI-jev closed source fglrx odavno nije podržan za tu karticu, specifikacije i source enginea za dekodiranje videa dali su linux developerima tek negdje za HD3xxx kartice pa nadalje.
Meni je E350M1 koji ima HD6310 APU donedavno u openelecu i XBMCbuntu pod linuxom radio preko closed source drivera (fglrx) i to nije baš najbolje radilo. Kad im je ATI dao source u roku par mjeseci su ispeglali kernel driver i sad openelec radi prva liga na novijim karticama.
Da, i meni se cini. Da barem mogu nekako "prevariti" Kodi, pa da ga instaliram na XP. To bi bilo odlicno.
Edit: Sad sam naisao na podatak da Ubuntu 14.04 + XBMC combo radi savrseno sa x1250. To bi znacilo da ipak postoji odgovarajuci driver za ovo cudo i samo se trebam vratiti malo u linux vode da bih ga ubacio u openelec i spakovao sve nazad. Da imam malo vise flash storage-a od ova 2gb, stavio bih Ubuntu gore, ali da...

Citiraj:
Autor sinisa1989 Pregled postova
Kako su se raširili linkovi, tako bi se raširile i šifre.
Mislim da bi samo trebalo tu i tamo promijeniti url sa pastebina i to bi bilo dovoljno.

Zadnje izmijenjeno od: WraGG. 20.03.2015. u 21:15.
WraGG je offline   Reply With Quote