Pogodnosti dobivanja krive robe u HGŠrotu. Primjeri se odnose na frenda sa faxa i na frenda iz kvarta. Primjer 1) frend sa faxa, studentski standad, znase kako je, a čovjek bi CDRW. Skupio nešto za NECa i ode u HGŠrot i tamo mu greškom daju Plexa (dobar posao), Primjer 2) frend iz kvarta, kupio 128 Mb DDR i GShit4 MX 440, dođe doma i ustanovi da je dobio PC 133 umjesto DDR, odzuji nazad, tip se isprića i napiše mu na račun da mu dole u rupi daju novi RAM. Ode ovaj dole ljudima da račun ali na računu stoji još uvijek onaj GShit4 MX 440 i čovjek dobije DDR ali i još jednu MXicu (dobar posao kako bi se reklo). Ali na žalost ovo su primjeri u kojima je kupac tamo prošao bolje, u 99,9% oni prolaze bolje prodajući kablove koje ste dobili uz ploču, garancija je na komponente, a ne na komp (ne znam kako je sada), a dijagnostika je 200 kn + PDV, mislim ... Pazio ovo jedna tvrtka naruči komp od tamo i još im fali jedno 3 DLink 530TX mrežne i kažem im da si i to negdje uzmu. To sve uzmu u HGŠrotu (mene ne fermaju rate na AMEX Bussiness, na običan možda ali ovaj ne). Tipovi im to uredno slože i pazi MBO ima već svoju mrežnu (Abit IT7) i tip uredno stavi unutra još ove ostale 3 mrežne i zaljepi plombu odostraga, komp sa 4 mrežne!!!!!!!!! Dve kužim, za softverski bidge ali 4? Uredno sam im otrgnuo plombice i kao obično ih izvrijeđao na pasja kola.