Tema: Iskon
View Single Post
Staro 20.03.2015., 17:41   #2063
Froxie24
Registered User

Datum registracije: Feb 2015
Citiraj:
Autor Ag008 Pregled postova
Svejedno, trebalo im je tjedan dana da daju nalog t-comu da mi popravi spoj na portu. Tako očigledan kvar sam imao a čekao tako puno. Tjedan dana uz internet koji crkava.

Router je u vlasništvu Iskona ali mi ga ne oštećujemo i u svakom trenutku ga možemo vratiti u početno stanje.
A je li normalno od Iskona što nam nije radio port forw, što su sve moguće opcije sakrivene, koji ostali operateri ne skrivaju itd.
To što novi fw samo donosi nove probleme, prekidanja veze, uklanjanja line statusa itd. Svatko malo "napredniji" će pametno isključiti njihov managment da ne postave lošiji FW na router koji nam još onemogućuje i ovakvu prijavu. A kada se prijaviš kao pravi admin tek onda dobivaš sve moguće opcije koje bi i prije trebale biti dostupne.
Kao da je Iskon mobilni operator, daje ti zaključan i modificiran Samsung S5 mobitel, samo njega možeš koristiti i isključe sve moguće opcije osim da zoveš i šalješ sms.
Uostalom, ja sam prije imao OpenWRT Sx763 na koji se isto nisu mogli spajati i nikom ništa. Njihov je skupljao prašinu.
16.03. javili mi da su prihvatili zahtjev i da će poslati ruter usluga će biti aktivirana 31.03.
Pošalješ mi u PM podatke za to što treba i kako napraviti.
Ako to iskljucim hoce li povuci podatke za pristup internetu ili cu ih morati sam unositi.
Froxie24 je offline   Reply With Quote