View Single Post
Staro 20.03.2015., 17:18   #2292
Drift_King
Never Forgetti

Drift_King's Avatar

Datum registracije: Jan 2009
Citiraj:
Autor T0mB1ll Pregled postova
ja znam što meni jede memoriju

čitam da waterfox ima neki memory leak, ali moram se složit sa HumWeedom..

nakon starta kompa, sve radi normalno, pokretanje svega i svačega..
no kad otvorim waterfox, ispočetka je zauzeće 300-400mb+ i onda samo krene rasti, pogotovo ako otvaram tabove sa flashom iliti youtube..

no, kad to sve pozatvaram (tabove), i ostane samo 1, ne smanji se zauzeće waterfoxa, pa uz štekanje stranica koje dalje otvaram, šteka cijeli komp..

otvaranje drugih aplikacija, pa čak i desni klik na desktop i trebam čekat da se pojavi meni...
a dok ugasim waterfox, opet sve dalje šljaka normalno...
Ako otvoris 10 YT po 100MB mozes sam izracunati koliko bi to poteglo. Mozda iman prebrzo racunalo pa ne primjetin, ali u tom slucaju ako nema RAM (memorije) samo preseli neaktivni dio u PF i amen.

Na poslu iman 2GB u laptopu, A200 toshiba, Win7 + Office + Chrome + par poslovnih appova (nista specijalno i znanstveno) i sve radi ok, naravno nije nikako ugasen osim apdejta, spaja se na server (lokalni) normalno, vuce bazu normalno, nema stekanja, rusenja i sl. doduse ubacio san SSD prije misec dana i klonira HDD, ali opet nema nekog problem.

BTW mora bi progooglat GC i ekvivalentne funkcije da vidin tocno kako se ponasaju i da li OS explicitno moze ubit takve procese, ali nema volje sad jer cu igrat tenkove

Zadnje izmijenjeno od: Drift_King. 20.03.2015. u 17:56.
Drift_King je offline   Reply With Quote