Autor xGAME
Gle, nije da tebi program nece radit ili takvo nesto. Ali jednom kada duze vrijeme radis na Nvidii pa onda na nekoj ATI grafi, pocinjes uvidjati prednosti.
S 2x290x siguran sam da ce ti igre i sve letjet, kao i Illustrator i InDesing (cak overkill za InDesign i Illustrator). Ali nije u tome stvar, mozes ima ti koliko go hoces ATI-jevih graficki u kompu, ali mos' se hebat kad je Adobe optimiziran za Nvidiu.
Ako tebi vise odgovara ATI, slobodno idi na to, nikom nista. U radu prijeloma teksta i Illustratoru, vjeruj mi, nece biti nikakvih usporavnja ili neceg takvog.
Do razlike dolazi u After Effectu, PS-u (samo kod nekih sick stvari) i malo graficki ipak zahtijevnijim programima. Npr. ja se sjecam da se kod CS4 ako si radio neki 3D dizajn i pomicao ga po artboardu, na ATI-jevim grafama je kao do laga dolazilo (tada najacim), dok doma sa tadasnjom 8800 nije bilo ni znaka tome. Kasnije se to kroz verzije naravno sve ispravilo, ali Nvidia jos uvijek drzi prednost.
Pa tl;dr
Ako ti je prioritet prijelom teksta, flat dizajn, obicno illustriranje i sl., ako nisi bog isus u photoshopu, itd. nema uopce razlike.
Ako ces 3D, renderiranje, ne znam koliko filter pluginova koristiti koji su sami po sebi zahtjevni, teksturiranje, itd., onda bez razmisljanja Nvidia.
|