View Single Post
Staro 20.03.2015., 09:14   #1219
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Citiraj:
Autor mamutarka Pregled postova
imam tko MX performance? meni dopizdilo trajanje baterija na G700S, svaki dan punjenje, oš njegova baterija oš sanyo eneloop

pa me zanima koliko MX traje
Uz korištenje 3h u sketchupu + 2h gaymanja dnevno traje ca. 5 dana eneloop baterija koja je po defaultu došla s njim.

Primjetio sam da najviše troši kad puno klikam, sam senzor kao da manje troši nego klikovi. Primjerice kad igram D3, nakon ca. 10h igranja je gotov. To je najčešće 2-3 dana uz regularno office korištenje jer nikad u komadu ne igram jako dugo

Iako mi je već ta eneloop baterija stara (došla s mišem prije 3-4 godine), mogao bih ti točnije testirati ako te ne zadovoljavaju ove okvirne brojke.

Prije dvije godine kad sam testirao originalni G700 imao sam isti problem, miš mi je bio ok ali je baterija jako kratko trajala, uz ovakvo normalno mješovito korištenje jedan dan i ponovno punjenje. Koja korist od bežičnog miša onda

Na trajanje baterije jako utječe i udaljenost receivera, primjerice kad sam ga stavio na stol, 30cm od miša baterija je trajala nekih 50% duže, tj. i drugi dan sam ga mogao koristiti. Usporedba je s receiverom udaljenim ca. 1.5m ukopčan u stražnji USB port konpjuktora na podu.