Citiraj:
Autor tor
A da ne spominjem ove ulv amd procesore, zbog njih netko treba u zatvor, ali doslovno. Na tome ne možeš raditi i točka.
|
sa ovim sam se sranjem druzio koliko sam izdrzao kod jedne starije gospodje koja me zvala da joj namjestim na novom, >>NOVOM<< laptopu.... a sve, kupila ona sama (znas jos koliko je ona bila sva pametna, vazna i sposobna kad skuzis u glasu da je sva puna sebe, ko' da je kupila Bentlyija.....).
ja kod nje, bla-bla, koliko ste platili ovu toshibu? 1999 kuna, jos mi je trgovac rekao da je bas dobra, k-palac........... doslovce sam izdrzao sat vremena na sto sam onda rekao da ja tu ne mogu nista, jer je bilo smece od 1GHz procesor unutra. sta god da sam krenuo bi cekao i cekao i jos cekao, ulazak u My computer mu je trajao nekih 20 sekundi

. smece, tesko smece.
tako da nisam radio s ovim intelom, ali sam radio sa jos gorim

. i doslovce ih jebao takav napredak, imam osjecaj da kupujem skart koji bi inace zavrsio u talionici, ali ne - ajmo mi to jos prodati ljudima i jope zaradit'

.
zato kad mi netko kaze - ali ima nov za 2000 kuna!
-eto ti, jebi se, kupi ga. ja znam da necu radit s njim nista.
jer radije kupim polovno sa intelom unutra i nekim pristojim hardom, nego novo ovakvo govno i jos prodem ugrubo duplo ili jos koju stoticu kuna manje.