Thx, zamijeniti ću barem tog jednog, drugi su barem po izgledu ok.
Kako sam ga samo naštekao na ispravljač od starog sagema, sad gledam slike i skužim one 4 SMD diode gore desno kod konektora, idem gledati ispravljač i da, naravno da je od staroga DC, router ipak uredno radi

Sad sam mu stavio AC ispravljač da ne bude gladan.
Kako da znam da li su lowESR? Jbg, nemam ESR meter ne bavim se inače elektronikom, softveraš sam.
Evo full res slike gdje se dobro vide:
Router radi i ovako, jedino mi bilo malo čudno što je na kućištu iznutra (samo na gornjoj polovici) bilo malo fine sivocrne prašine. Pločica izgleda dobro, ništa nije gorjelo unutra tako da ne znam otkud to.
Evo na ovoj slici se vidi kako je antena zalemljena, a u pozadini, se vidi i to crno po kućištu što me brine:
Ajde kad je već support tako dobar, da pitam još nešto.
Dolje je slika od sagema, 2 dana smo zaredom bili bez struje po par sati (hepovci nešto radili na dalekovodu). Router je na UPS-u i to se sve kulturno zagasilo. Na kraju prvog dana malo se teže upalio i spajao se na 20% nižoj brzini, nakon drugog nestanka struje još je teže upalio, ugasio sam ga i upalio par puta i nakon toga više neće. Upali se samo jedna lampica, par sekundi tiho cvrčanje iz gornjeg lijevog ugla. Isto kondenzatori?
Dosta je njima siromašan PCB, jedino ovaj jedan veliki, tog sam promijenio iako nema znakova napuhnutosti, ostali su smd, na njima se ništa ne vidi, a ne znam niti kako bi ih skinuo.