View Single Post
Staro 19.03.2015., 13:20   #2013
Mileni
Premium

Mileni's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor zwer Pregled postova
Nije 24", ali 25-ice nemaju temu, pa da vidim tu.

Pojavio se Dellov U2515H - 25" sa 2560x1440 rezom i super cijenom.
http://www.tftcentral.co.uk/reviews/dell_u2515h.htm

Po meni odlicna kombinacija manjih piksela i 'taman' velicine. I nekako sam sklon rec da mi je to bolje nego 27" sa istom rezom a za pun kufer love vise. Npr. kod nine za 27" treba nadoplatit 1800 kn u odnosu na ovaj, a razlika je samo 2", reza ista.

Jel ga ko vidio live?
Evo koristim ga vec par dana. Uzeo sa computeruniversa.
Zato je u2415 i otisao na trznicu.

Kako sam imao i u30 (kao i ti), lako ih je usporedit. Osim tih par pixela viska, U30 mi nema ni jednu prednost naspram ovim cudom. Bolji mat premaz (manje ga, ali opet sunce ne smeta), veca gustoca pixela, bolje kalibriran od starta, itd.

Ukratko, kao i kod u2415 sto sam napisao, sve vrijedi i za ovaj.
Kad sam ih stavljao jednog pored drugog, u2415 je naravno malo veci, a ovaj je osjetno siri.

Ono glavno je i dalje odlicno, a to je sami prikaz slike. Nisam jos ni jednu igru na njemu upalio, pa vam tu ne mogu pomoci, no ako je kao na u2415, onda nece biti problema ni za gamere.

Odlican monitor. Izbornici su naravno malo manji nego inace, ali taj dio je meni osobno plus. Vise prostora za rad, jer za gotovo sve koristim shortcutse.

No opcenito, ako netko misli nabavljati ovaj monitor, neka ga prvo provjeri uzivo. Jer neke bi osjetno manji izbornici mogli smetati. Posebice ako ta osoba vec ima problema sa vidom.

Ja sam prezadovoljan, i za ovaj monitor napokon mogu reci da ne ide na trznicu. Barem ne uskoro
Mileni je offline   Reply With Quote