Citiraj:
Autor ivan77
Loš City..iznenađujuće loš.
|
Prvak 'najbolje lige na svijetu' je realno predstavio svoju zemlju. Bolje nije moglo
Citiraj:
Autor Drug Brko
Ne pamtim ovako slab i loš BVB u zadnjih 5 godina. Izgleda da je došlo vrijeme da torpediraju Kloppa i pola momčadi. A prvo Miktarijana i onog Abomejangtupana il kak se već kreten zove.
|
Obozavam BVB, posebice zadnjih par godina jer igrali su prekrasan nogomet. Ove sezone su imali hrpu 'nesretnih okolnosti'. U prvenstvu promase po 10 zicera pa prime nekakav krumpir. Pa ozljede, pa ovo, pa ono...
Dogodilo se. Ali ne bih mijenjao Kloppa, jer on je iz nicega i stvorio ovaj BVB. Pokazao je da moze sloziti odlicnu igru, ali ponajvise da ima i odlican nos za igrace. Kupi ih poprilicno jeftino, a nakon pola godine cijela europa ih zeli.
Ja bih osobno covjeku dao jos jednu priliku. Neka preko ljeta slozi novu ekipu, i neka krene iznova. Onaj Armenac mu je promasaj, to valjda i sam vidi. Lik se moze naci u 100 prilika, ali zabit ce mozda jednu. Ako ima srece.
Znam i da su navijaci protiv Kloppa, ali misljenja sam da grijese. I to poprilicno. Iskreno se nadam da ce ostati i pokusati vratiti BVB u vrh.
Sto se pak tice teveza, jos prije SP sam tvrdio da onaj argentinski izbornik nije normalan. Tevez da ne znam kakvo sranje napravi, da ne igra dvije godine... Meni bi igrao. U bilo kojoj ekipi na svijetu, i to iskljucivo u prvom sastavu. Pravi mali pit bull. Po svojoj konstituciji, ali i ratobornosti me podsjeca na Edgara Davidsa. No ima jos i tu brzinu, probojnost, dribling, a ocito i sut. Lik je fenomenalan.
Kod prvog gola sinoc se tocno vidjelo da vratar uopce nije ocekivao onakav sut iz nicega. Genijalno.