Tema: Ovrhe?
View Single Post
Staro 18.03.2015., 21:09   #31
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor Pawzilla Pregled postova
Čitam tu par postova ranije o zanosima nakon prve plaće, iskušenjima pretplate/kredita i pronađem se u previše toga. Uvjek sam kemijao i kombinirao, jer novaca nikad na bacanje nije bilo. Kao student sam šparao i na odjeći i izlascima da bi na kraju uložio u noviji polovan hardware, mobitele ili što je tad već bilo bitno. I sad nedavno nađem posao i dođe prva prava plaća i odmah bi sve. Ideje raznolike od flagship mobitela na pretplatu do kredita za stan, no velika šalica kave i malo zdravorazumskog razmišljanja su me brzo odgovorili od svega navedenog. Jednom će svega biti, no sada ne. Treba i neku obitelj osnovati, omogućiti joj opstanak, a ostalo graditi na tome, pa uz to na umu i stari mob, laptop i auto postanu više nego dobri, služe svrsi, a za ostalo igram loto i nadam se
Kak vele, pokriješ se koliko ti je duga deka, jelte i to je to. Ono što meni nije normalno da je ljudima veći račun za telekomunikacije nego za struju. Konfor košta, ako se bez nečeg može i nije nužno, čemu onda plačati takve stvari.
Brko je offline