Tema: Ovrhe?
View Single Post
Staro 18.03.2015., 20:25   #26
Mileni
Premium

Mileni's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor Drift_King Pregled postova
Dok god financiramo penzice i ove satorase necemo imat penzije
Penzice ne financiramo mi. I oni su sebi uplacivali za penziju. To sto su kasnije generacije prokockale i u tudje dzepove ubacivale nisu oni krivi. Oni su svoju penziju zasluzili. Vecina barem

Sto se tice zena, evo da ja svoju pohvalim.
Preko 10 godina sam zivio sam. Kako sam kao student krenuo, tako sam i nastavio kad sam se zaposlio, samo jos gore. Ponekad ne bih rezije placao po par mjeseci, pa onda sve odjednom i platio.

Ali eto, balvan kakav sam bio zaboravio sam odredjene platiti, i to preko 5 mjeseci neke. Naravno, ozenim se, par mjeseci nakon svadbe op-cup ovrha stize. Nije mi bilo jasno od kud mi ovrha, jer nikad nikome nisam dugovao, a ni kredit dizao. Kad vidi vraga, prevario sam se. Dugovao sam toplani, hrt-u a bogami i gskg-u.

Od tad pa nadalje za rezije se brine zena. Ni sekunde ne kasni sa uplatama, sve to obavlja besprijekorno. Kako smo oboje zaposleni, bez kredita, onda nije problem ni platiti. A ja ionako vise ne izlazim po 4-5 tjedno u opijanja, pa eto i ostane nam nesto para

Sad kad izadjem na 'pravu' pijanku jednom u par mjeseci, po par dana ne mogu doci sebi. A brat bratu, ako nisam prije barem 3x tjedno bio unisten, ali bas unisten, onda je bilo dobro. Sad nemam apsolutno volje za takvim stvarima, dapace, zivi se poprilicno zdravo. Ne pusim (ecig presao), ne pijem prakticki nikako, a i zdravije se hranim.

Eto sta zensko napravi od postena covjeka. Sunce joj gnjilo!

Citiraj:
Autor legija Pregled postova
imam 50 dionica viadukta koje cu vjerojatno moc i bacit u smece. trenutna cijena 260kn i tesko da ce ic gore a nema boga da cu ih dat tako badava
Ja sam kupi Apple dionice kad su bile 150$. Uzeo ih 30. Kad su skocile na 550$ brze-bolje prodao, racunao kao i svatko normalan da nema sanse da odu vise gore. Sad gledam i placem
Mileni je offline