Tema: Ovrhe?
View Single Post
Staro 18.03.2015., 18:57   #20
QuidZz
Premium
Moj komp

QuidZz's Avatar

Datum registracije: Oct 2008
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Ajd nemojte čoeka napadat. Lijepo je napisao da je imao 18 godina.
Ja se jako dobro sjećam kad sam počeo radit i dobio prvu svoju plaću (koja je bila skoro duplo veća od plaće za koju je radila moja mama) i da sam htio kupiti odjednom sve orginal CD-ove od Metallice i Iron Maidena
OK, tada nije bilo mobitela, barem ne ovakvih kao danas (2003. pa neka se netko sjeti koji su mobiteli bili tada aktualni, ja sam imao 3310 )

Momak je shvatio da se zahebo, propatio 2 godine na kruhu i vodi i pohvalio se da je shvatio poantu te da se neće opet uplest u takve stvari.

Mali sličan primjer. Kolega s posla kuka, kumi, plače, cvili, helmut_marko za pecivo djetetu nema, kad klinci sa rukometnom školom idu nekamo uvijek 2 tjedna slušamo kako sad treba iizmisliti 300 kuna da im da za put, opomene od HEP-a, od komunalija, klinca palca... ali... u đepu iP6 64GB kojim svakodnevno maše i pokazuje neke pizdarije na njemu, tarifa XXL na 24 mjeseca naravno jer mu treba, doma T-Com Max3 paketi sa svim sporckim paketima i onda ponedjeljkom slušamo koje je sve tekme gledao preko vikenda na 127cm (ili kolko već) TVu od 10 somova itd, itd... I naravno, nikad dosta novaca, plaća premala, blablabla...

I sad ga blebnula ovrha od HRT-a od par tisuća kuna i nema otkuda platit. Rekao sam mu neka proda iPhone, rekao je da nema šanse, radije bio kruha gladan.

Eto.
To ja zovem lazni sjaj. Znam ih dosta sto voze novi Mercedes a doma imaju poljski wc.