Ajd nemojte čoeka napadat. Lijepo je napisao da je imao 18 godina.
Ja se jako dobro sjećam kad sam počeo radit i dobio prvu svoju plaću (koja je bila skoro duplo veća od plaće za koju je radila moja mama) i da sam htio kupiti odjednom sve orginal CD-ove od Metallice i Iron Maidena
OK, tada nije bilo mobitela, barem ne ovakvih kao danas (2003. pa neka se netko sjeti koji su mobiteli bili tada aktualni, ja sam imao 3310

)
Momak je shvatio da se zahebo, propatio 2 godine na kruhu i vodi i pohvalio se da je shvatio poantu te da se neće opet uplest u takve stvari.

Mali sličan primjer. Kolega s posla kuka, kumi, plače, cvili, helmut_marko za pecivo djetetu nema, kad klinci sa rukometnom školom idu nekamo uvijek 2 tjedna slušamo kako sad treba iizmisliti 300 kuna da im da za put, opomene od HEP-a, od komunalija, klinca palca... ali... u đepu iP6 64GB kojim svakodnevno maše i pokazuje neke pizdarije na njemu, tarifa XXL na 24 mjeseca naravno jer mu treba, doma T-Com Max3 paketi sa svim sporckim paketima i onda ponedjeljkom slušamo koje je sve tekme gledao preko vikenda na 127cm (ili kolko već) TVu od 10 somova itd, itd... I naravno, nikad dosta novaca, plaća premala, blablabla...
I sad ga blebnula ovrha od HRT-a od par tisuća kuna i nema otkuda platit. Rekao sam mu neka proda iPhone, rekao je da nema šanse, radije bio kruha gladan.
Eto.