Tema: Opel Astra
View Single Post
Staro 14.09.2005., 09:30   #42
Bran
nemam kaj napisati

Bran's Avatar

Datum registracije: May 2003
E ovak ugradnja plina ne dolazi u obzir (ne odlučujem ja o tome) zato jer će većinom stražnja sjedala biti spuštena jer treba velik prtljažnik. Vidim da svi seru po Opelovom dizelu, ali koliko sam upoznat s Vectrom iz 96 i 1.7 dizelom i Astrom mlađom dvije godine s istim motorom koje imaju preko 200000 i još nikakvih problema. Neznam da li ljudi koje poznajem imaju sreće s autima ili neki jednostano ne vole neku firmu, pa pišu loše o njoj. Ovaj ili drugi tjedan se ide po Astru jer je za tu svotu najbolji auto koji se može dobiti. Trebala bi stići prije Božića, pa vam onda javim dal to kaj valja. Auto će se tankati na OMV-u na karticu firme.
Kaj se tiče Opelovih dizela nemam pojma tko ih proizvodi. Ak bu radil kak spada nije me ni briga.

Kak vidim svi ste se raspričali o autima. Vidim da bi se mogla otvoriti tema o tome. Mogla bi postati popularna poput žderonja.

Bran je offline