Citiraj:
Autor legija
Evo da se pohvalim i da vidimo kako je stanje kod vas. Eto danas sam zatvorio ovrhu nakon 2 godine. Imao sam 2 ovrhe jer sam bio mladi mulac od 18 godina i sam sebe zeznuo. Poceo radit kao konobar odmah mobitel na pretplatu gazda propao nakon 3.5 godine rada kod njega i ja na biro i nisam imao za placati mob i eto sjela ovrha od 8000kn i druga ovrha jer sam bio jamac kolegi koji je radio sa manom.Nakon 2 godine muke i rastezanja svaki mejsec po 1200kn skidali. I eto sa danasnjim danom mi je ovrha obrisana i u fini zatvoren zasticeni racun  Najgore mi od svega bilo sta sam uvjek trebao davati broj kartice od zene ili nekoga iz familije kada sam prodavao neke gluposti ili slicno. Eto nakon 2 godine pakla SAM CIST KAO SUZA
Da vidimo vasa iskustva sa ovrhama
|
Lako je biti general poslje bitke al bolje bi prosao da si kupio mob kao slobodan uredaj i koristio neku tarifu na bonove. Ako si radio onda si nesto i ustedio. Zato uvijek govorim ljudima da je bolje kupiti slobodan uredaj ( ako se radi o skupim mobitelima ) nego placati mjesecno pretplatu. Kad se sve zbroji i oduzme ispadne jeftinije slobodan uredaj.

Biti nekome jamac ni u ludilu. Danas nemozes biti siguran tko ti je pravi prijatelj. Svi glume a zgazili bi te za sekundu.
S ostalim postovima se slazem, prvo se placaju rezije/kredit itd. Ono sto ostane ide za hranu itd.
Sto se pak kredita tice, osobno ga nikad nebih podignuo. Mali minus na racunu je ok, al kredit dizat nema sanse. Jos ako nisi siguran da ces ga moc vracat - no way. Podigao bih ga jedino u slucaju da imam ustedeno vise novca nego koliko sam uzeo ( npr za kupnju nekog prostora od kojeg ces moc mjesecno ubirat novac jer si ga iznajmio i tako vracat kredit ).
Sto je tu je, svi mi grijesimo. Zao mi je sto ti se ovo dogodilo al hvala Bogu. Uci na primjerima drugih.