Tema: H1 Telekom
View Single Post
Staro 18.03.2015., 01:11   #1462
de sign
Premium

de sign's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
Citiraj:
Autor sandokan111 Pregled postova
Zasto bi ti se itko spajao ako nije bilo problema? To je uistinu cudno.
Ali ono sto sam ja iskusio je da i oni, kao i vecina firmi nisu bas najbolje povezani, pa recimo ako si danas prijavio problem, i sutra opet zvao, to su 2 razlicita covjeka koji rjesavaju isti problem, i mozda onaj od jucer radi na rjesavanju toga, kao i ovaj danas. Cak i kad se problem rijesi nekad ovaj drugi nezna pa ga ide rjesavat (znam jer sam ja neke probleme s telefonom imao pa su me zvali nakon sto su me vec zvali da potvrde jeli problem rjesen ).
Da, ali kao što sam rekao, nakon što sam ih nazvao poprilično ljut i rekao da ne želim da mi se itko od njih spaja bez mog odobrenja, nitko se nije spajao iako mi je ženska rekla da pošaljem pismenu pritužbu koju nisam poslao. Mislim da svaki poziv evidentiraju. Kad nazovem sa fiksne linije, odmah znaju tko sam i kad sam se žalio za nešto.

Citiraj:
placas 20, imas samo 2.5? Kako mozes bit s tim zadovoljan :P
Piva radi svoje. Točka se našla viška.

Citiraj:
Sto se tice tog smanjivanja profila, da, nadju se takvi i to im je rjesenje za sve probleme. Smanji profil i to je to.
Slicno iskustvo kao i kod tebe, samo eto, meni je i tcom smanjio bio racun kad sam imao problema
Moj paket je 20Mb. Ovo ostalo je bila borba oko ostvarivanja promotivnog perioda od maksimalne propustivosti. U prvih mjesec dana sam bio sretan sa prelaskom sa 10 na 20Mb (napravili su se blesavi oko promo ponude sve dok ih nisam tražio) ali kasnije sam si mislio, zašto ne bi iskoristio promo pogodnosti?! Da imam volje, sad bi se i dalje borio za tih ekstra Mb al mi se neda.
Što se tiče smanjivanja računa, kadgod sam imao problem sa uslugom, smanjili su mi račun. Friški sam korisnik, tek 3 mjeseca. Budemo vidjeli kako će dalje.

Zadnje izmijenjeno od: de sign. 18.03.2015. u 01:21.
de sign je offline