Citiraj:
Autor veve
Neces nista postici s tim, jer ces jos manje nauciti ako ce te neko boostati. Postat ces veci rank na neko vrijeme i onda ces natrag pasti na tvoj trenutni rank.
Moja preporuka ti je: - nauci ove mape koje su najpopularnije tj. igraju se na turnirima, lokacije (nazivi) i pozicioniranje na njima
- kontrola oruzja, prefire
- pogledaj tutoriale, preporuka za Warowla, jer je dobar za pocetnike
|
Pa ne bi se složio s time..ja sam daleko najviše naučio kada sam igrao sa ekipom 4-5 rankova iznad mene..u 10 gameova sa njima sam naučio više nego u 80 na "svom ranku" nakon tih 10ak gameova došao sam sa nova 1 do mg1 u roku tjedan dana i sad sam mg1 već neko vrijeme čisto jer puno manje igram competitive (da ne bi bilo zabune da "čuvam rank" odigrao sam i 10ak mečeva na tom ranku, što sam, što s ekipom)..ali da..igrati aim mape (preporuka za aim map onaj narančasti i aim botz), naučiti flasheve, smokove..sve u svemu treba u igru uložiti nekoliko stotina sati da se dođe do nivoa di nećeš biti lijevo smetalo u normalnoj ekipi i di ćeš znati bar nešto i moći igrati igru na ok nivou, a onda tek postaje zabavno

ugl, ja sam kupio sad drugi acc kad je bio sale na kojem se samo zezam pa ću ti rado pomoći kolega kad budem u mogućnosti, dodati ću te