View Single Post
Staro 17.03.2015., 17:27   #1905
Sa_Stilom
Premium

Sa_Stilom's Avatar

Datum registracije: May 2006
Znači, ako otiđene na Sapphire stranicu pod jamstveni uvjeti stoji:

Product Warranty will not be valid even if returned after purchased for the following cases:
- Products not sold from our official distributors or resellers

E sad, ja kao npr trgovac koji sam vlasnik ovlašteni prodavač Sapphire grafički kartica i zovem se XYZ d.o.o. mogu ti uredno odbiti jamstvo ukoliko mi kažeš da si karticu kupio preko njuškala, a da je ta osoba od koje si kupio kupio u mom dućanu.

Što bi bilo da bi bilo je drugi par rukava, ja to mogu i imam pravo, ali to ću ti napraviti jedino ako si ti debil kojeg više u životu ne želim vidjeti, a ako si kao i 99.5% kupaca praviti ću se da to nisam čuo i riješiti ću ti reklamaciju radi obostranog zadovoljstva.

I još u prilog mogu staviti pod svoje uvjete trgovine da jamstvo nije prenosivo i onda si yebo ježa za svako preprodavanje.

Možemo se mi raspravljati koliko god želite, ali svjesno odbijanje činjenice da u stvarnosti kupac nema prevelika prava, osim u 1000% čistim situacijama je žalosna, ali je takva. Ti sam protiv moje pravne službne možeš jako malo. Kada kažem moje, mislim na bilokoju tvrtku koja ima pravnu službu.

Zadnje izmijenjeno od: Sa_Stilom. 17.03.2015. u 17:36.
Sa_Stilom je offline   Reply With Quote