Mjesto je najveći problem. Moj otac nije imao puno alata, ali je bilo dovoljno za DIY/grunf, pri tome nije imao ni fleksu, kamoli nešto od ozbiljnijih alata. Samo bušilica, čekić, turpije

I to je zauzimalo cijeli prostor ispod mog kreveta. To sve bez lemilice i popratnih stvari za to, to je stajalo na ormaru kao izložbeni primjerci
Kad se sjetim kako sam radio 120mm rupe u codegen kućištu: šestarom nacrtao kružnicu, uzeo tanko dijetlo/špic (našpičeni stari odvijač) i lagano prvo napravio nekoliko desetaka dosjeda za svrdlo na kružnici te potom tankim svrdlom izbušio te rupe. Zatim ravnim odvijačem precvikao prostor među tim rupama. I tako 3 puta. Trajalo je i trajalo i trajalo haha, kad se sjetim, suza krene
Sad kad sam polako počeo razmišljati o svojem alatu ("osamostalio" sam se) automatski se postavlja pitanje "a gdje ću sOtim", volio bih imati alat za sve jer sam fanATIk, ali ako dođe do selidbe 90% stvari će onda biti - alat
Dremel je fino odrezao, jest da potrošiš malo više novaca na reznu ploču, ali funkcionira
Pitanje: može li se dremelom odrezati recimo rupa 120mm, fino bez krompira? Ak ne, čime je to najbolje raditi? Znam da za drvo imaju oni nastavci kružni za bušilicu, ima nešto slično za metal?